Cele 3 tipuri de port-bebe pentru piticul tau

Cele 3 tipuri de port-bebe pentru piticul tau
Echipa Mamicilor

Suntem mamicile noii generatii care credem in puterea noastra de a face o lume mai buna impreuna cu piticii nostri.

O idee moderna pentru copii de pana la 1 an care iti da siguranta si libertate de miscare! Afla ce tipuri de port-bebe poti alege pentru piticul tau.

O idee moderna pentru copii de pana la 1 an!

In carucior poate plange foarte usor, dar in acest port-bebe, nu, pentru ca e la pieptul tau, e in mediul pe care deja il cunoaste si aude zgomote cunoscute inca din perioada sarcinii: respiratia, bataile inimii, etc.!

Noi am gasit 3 tipuri de port-bebe marsupii pe care ti le recomandam ca o alternativa la caruciorul, uneori, mult mai incomod.

Wrap - Sleepywrap

Wrap - Sleepywrap

Acest port -bebe este foarte util si comod pentru puiul tau nou nascut. Pentru ca are nevoie sa simta caldura si dragostea mamei cel mai mult in aceasta perioada, micutul este practic lipit de corpul tau intr-un astfel de port-bebe.

Aproape ca se simte ca in burtica ta, iti simte respiratia, pulsul, caldura, deci e in siguranta si asta ii diminueaza si plansetele dese pentru atentie. Acest lucru este de ajutor si pentru tine atunci cand vei vrea sa-l alaptezi. Avantajul este ca va sta in pozitia de broscuta si astfel nu i se va curba coloana vertebrala.

Sling cu inele

Sling cu inele

Alta tendinta in materie de marsupiu pentru micutul tau este sling-ul cu inele. Este practic o eșarfa port bebe bazata pe legaturile pe un umar, cu o latime de 50-80 cm si lungime sub 2 m, prevazuta la un capat cu 2 inele, care ajuta la reglarea lungimii. Slingul poate fi folosit si el inca de la nastere si de tine si de tati, plus ca permite poziționarea micutului in fata sau pe sold, in functie de cum ti-e mai comod.

Marsupiu tip ghiozdan sau Soft Structured Carrier

Marsupiu tip ghiozdan sau Soft Structured Carrier

Intr-un marsupiu tip ghiozdan, pozitia bebelusului este verticala, bebelusii mici fiind pozitionati cu fata spre parinte, iar bebelusii mai mari pot sta chiar si cu spatele spre parinte. Pentru sustinerea capului bebelusului, aceste marsupii vin cu pernute de suport speciale, ce pot fi indepartate sau indoite odata ce copilul creste. Majoritatea marsupiilor tip ghiozdan pot fi folosite pana la 9 luni, dar exista si marsupii care pot fi folosite si pentru micuti de 2-3 ani. Sunt concepute astfel incat copilasul sa fie pozitionat frontal, dar si in spatele parintelui. Acest lucru ii ofera celui mic deschidere catre mediul inconjurator, putin mai multa libertate de miscare si nu se sperie de lucrurile necunoscute din jur pentru ca inca pastreaza legatura cu tine.