Mamica lunii: Viata mea a capatat un nou sens

Mamica lunii: Viata mea a capatat un nou sens
Echipa Mamicilor

Suntem mamicile noii generatii care credem in puterea noastra de a face o lume mai buna impreuna cu piticii nostri.

Viata mea a capatat un nou sens de cand a aparut micuta noastra, Sofia!

Este o fetita energica, fascinata de tot ce o inconjoara si dornica sa descopere lumea pe propriile ei manute si picioruse. Are 9 luni si jumatate, dar mersul in 4 nu mai are mistere pentru ea, aproape ca se ridica si merge in picioare.

Mamicile Iubesc: Ce asteptari aveai de la sarcina si cum s-a petrecut totul? 

Gabriela:  Nu voi uita niciodata momentul cand am aflat ca sunt insarcinata, caci a fost cea mai emotionanta zi! Prima parte a sarcinii a fost mai grea, dar gandul ca acolo in burtica se dezvolta un pui de om m-a facut sa trec cu usurinta peste aceasta etapa. M-am bucurat de fiecare ecografie cand mi se zicea ca este bine si foarte activa!

Gabriela 1

Mamicile Iubesc: Odata ce ai devenit mama, ce s-a schimbat?

Gabriela: De cand am devenit mama toate s-au schimbat! Micuta Sofia a venit cu multe schimbari atat in noi, ca persoane, cat si in relatia noastra, ca si cuplu! Suntem mai atenti la ceea ce transmitem cand suntem in preajma ei si mai ales la nevoile ei! In plus, am inceput sa pun mai mult pret pe alimentatie!

Imi amintesc ca in prima luna am fost tare depresiva, iar tata mi-a zis un lucru atat de frumos, pe care il pastrez si acum in minte: „Te inteleg ca iti este greu, ca este ceva nou pentru tine, dar gandeste-te ca alaptezi si transmiti copilului, prin lapte, aceste sentimente negative! Ai grija de copil si de ceea ce-i transmiti!”

Mamicile Iubesc: Descrie-o pe cea mica intr-o propozitie scurta sau numeste 3 lucururi care o fac adorabila in ochii vostri.

Gabriela: Stie cum sa obtina ceea ce-si doreste, invata repede, ne surprinde mereu cu cate ceva nou, este perseverenta si nu renunta deloc atunci cand ceva nu-i iese.

Gabriela 2

Mamicile Iubesc: Cum arata viata ta sociala de cand ai devenit mamica?

Gabriela: Viata mea sociala inseamna persoane si locuri in care Sofia sa fie prezenta!! Prietenele mele ma viziteaza destul de des, cunosc programul fetitei, dar gasim timp si pentru o plimbare cu micuta Sofi!

Mamicile Iubesc: Cum ai descoperit produsele Bepanthen si in ce situatii le-ai gasit folositoare?

Gabriela:  Am folosit Bepanthen Unguent pentru bebelusa mea impotriva iritatiei de scutec, la recomandarea unei alte mamici. Sunt foarte multumita de acest produs, iar Sofia e fericita ca n-are nici o iritatie!

Gabriela 3

Mamicile Iubesc: Ce ganduri vrei sa le transmiti celorlalte mamici din comunitate?

Gabriela: Sa alapteze! Renuntam prea usor la un lucru atat de firesc si minunat! Nu exista mama care sa nu aiba lapte pentru puiul ei sau careia sa i se termine laptele, deoarece productia de lapte se formeaza dupa cererea copilului! Recunosc ca a fost greu sa alaptez exclusiv, dar am facut-o indiferent de sfaturile primite, chiar si a cadrelor medicale, am avut incredere in mine, dar si mai multa in puiul meu de om! 9 luni jumatate si inca o alaptez, fara nici o masa de lapte praf si sunt mandra de noi ca am reusit sa pastram aceasta legatura minunata care s-a creat intre noi 3 (eu, bebe si „titi”)!

Gabriela 4