Sa fiu mama era tot ceea ce visam

Sa fiu mama era tot ceea ce visam
Echipa Mamicilor

Suntem mamicile noii generatii care credem in puterea noastra de a face o lume mai buna impreuna cu piticii nostri.

Cititi povestea Geaninei Nastasiu, o mamica cu doi pitici din comunitatea noastra “Mamicile iubesc”, pentru care rolul de mama este tot ce si-a dorit!

Cititi povestea Geaninei, o mamica cu doi copii din comunitatea noastra de Facebook “Mamicile iubesc”!

Geanina: Sa fiu mama era tot ceea ce visam incepand de la o anumita varsta. Cred ca ceasul biologic functioneaza negresit… Prima sarcina a aparut in urma unui tratament pe care l-am urmat deoarece copilul se lasa asteptat, pe cand a doua sarcina a fost o surpriza extrem de placuta pentru ca ne doream si o fetita. Am avut noroc de sarcini fara greturi matinale si pofte, insa cu alte probleme de ordin medical. Din fericire, totul a fost bine si, dupa multe tratamente si “consemnare” la pat, nasterile au avut loc natural, la termen.

Ceea ce pot spune cu siguranta si pot confirma si alte mamici este ca cea de-a doua nastere este mult mai usoara decat prima.

Cu toate ca in maternitate medicii nu dau indicatii prea clare despre ce sa faci in timpul nasterii, organismul tau este deja pregatit. Spre exemplu, in cazul meu, nasterea fetitei a durat maxim 30 de minute.

Bepanthen®: A fost ceva diferit in cresterea celui de-al doilea bebelus, fata de primul pitic?

Geanina: Cresterea celor 2 copii a fost foarte diferita de la unul la altul. Intr-adevar, baietii se cresc intr-un fel, iar fetitele intr-altul. Obisnuita fiind cu baiat si ajunsa acasa cu micuta Alexia, m-au coplesit o multime de ganduri si intrebari incepand de la igiena intima.Sincer, am chemat o prietena, tot mamica de fetita, sa-mi arate cum sa o toaletez si sa o ingrijesc. Desi eram deja mama!

Bepanthen®: Cum ai descoperit unguentul Bepanthen® si cat de des il folosesti?

Geanina: Unguentul Bepanthen® l-am descoperit pe cand era baiatul micut si, din nefericire, avea un eritem fesier care nu mai trecea. Folosisem un alt unguent inainte, insa baietelul a facut o iritatie urata la scutec, una care nu mai trecea.In farmacie mi s-a recomandat Bepanthen® si, spre bucuria mea, a facut minuni. Il folosesc si acum zilnic la schimbarea scutecului si nu as mai incerca altceva!

sa-fiu-mama-era-tot-ceea-ce-visam

Bepanthen®: Ce ti-ar placea sa transmiti mamicilor din comunitatea Mamicile Iubesc?

Geanina: Mamicilor din comunitate, si mai ales proaspetelor mamici, as vrea sa le recomand sa-si alapteze micutii cat mai mult timp (in cazul meu, Seby a fost alaptat 2 ani, iar Alexia doar 3 saptamani din cauza unor probleme medicale). Diferenta la imunitate s-a vazut foarte clar!

Observ ca multe cupluri din ziua de azi aleg sa ramana doar cu un singur copilas, multi din motive financiare, dar vreau sa va spun ca este asa de frumos sa te bucuri de 2 sau mai multi copilasi, sa vezi cum creste dragostea intre frati, complicitatea lor la joaca si bucuria pe care o aduc in casa!

Si la mine aparuse in timpul sarcinii cu Alexia intrebarea “Daca il iubesc pe Seby asa de mult, cum mai este loc in inima mea de inca un copil? Daca nu o sa ii pot iubi la fel?”.

Sunt intrebari despre care, atunci cand iti tii in brate micutele comori, realizezi ca au fost fara rost, ca poti sa imparti iubirea la 2 si ca nu poti cunoaste implinire mai mare decat aceea de a fi mama!

Daca esti deja parte din comunitatea noastra de Facebook si vrei sa apari in seria de articole Bepanthen® “Din experienta mea de mamica”, da-ne repede de veste! In fiecare luna vom alege mamica alaturi de care vom povesti despre frumusetea de a avea copii.