Sprijinim alaptarea naturala!

Sprijinim alaptarea naturala!
Echipa Mamicilor

Suntem mamicile noii generatii care credem in puterea noastra de a face o lume mai buna impreuna cu piticii nostri.

Alaptarea copilului este un lucru natural si firesc. In Saptamana Internationala a Alaptarii, Bepanthen® se alatura mamicilor moderne din toata lumea.

In Saptamana Internationala a Alaptarii, Bepanthen® se alatura mamicilor moderne din toata lumea.

Exceptand situatiile medicale in care alaptarea nu poate avea loc (operatii la san, tratamente cu medicamente antiretrovirale etc.), alaptarea are beneficii atat pentru mama, cat si pentru cel mic. Numai din punct de vedere nutritional, 450 de ml de lapte ii aduc copilului 75% din necesarul zilnic de vitamina A, 94% din necesarul de vitamina B12, 60% din necesarul de vitamina C, iar lista poate continua.

Cu toate acestea, ultimele cifre UNICEF vorbesc despre un procent ingrijorator de mic, de numai 37% dintre toti copiii din lume care sunt alaptati in primele 6 ani de viata. Conform statisticilor, raman astfel 85 de milioane de copii ale caror sanse la o viata sanatoasa sunt compromise din cauza faptului ca mamele lor aleg sa foloseasca formule de lapte din comert sau, specific pentru Romania, lapte de vaca.

 Fara indoiala, este foarte greu, ca mama, sa iei o decizie informata corect in privinta alaptarii si a metodelor alternative. Sunt foarte multe surse de informare – de la maternitate, la prietene, colege de birou, pediatrii si nu numai. Insa simplul fapt ca un copil ar putea avea o sansa mai buna la viata alaptat decat hranit cu formula de lapte, ar trebui sa te puna putin pe ganduri.

 In Saptamana Internationala a Alaptarii, ne alaturam celor care sprijina dezvoltarea naturala a copiilor oferindu-le, inca de la prima masa, laptele natural de mama. Iar de tine suntem alaturi prin crema noastra speciala Bepanthen, ideala pentru vindecarea ragadelor care se pot forma pe sani.

Sustine alaturi de noi alaptarea naturala si povesteste-ne, in comentarii, care este opinia sau experienta ta ca mamica. Cele mai interesante si frumoase raspunsuri vor fi publicate pe pagina noastra Facebook, intr-un album dedicat!