Video: Alina Sorescu este noua mamica din comunitatea Mamicile iubesc

Video: Alina Sorescu este noua mamica din comunitatea Mamicile iubesc
Alina Sorescu

Alina este cantareata de muzica pop, fondatoare a Atelierului de muzica si prezenta scenica pentru copii si, la cei 29 de ani, proaspata mamica pentru a doua oara. Procupata de propria dezvoltare ca mama, Alina impartaseste din experientele ei cu cei doi copii.

Alina Sorescu ne povesteste de ce simte, la fel ca si noi, ca, fiind o mama potrivita pentru copilul ei, are puterea de a face lumea un loc mai bun.

Anul acesta ne-am propus sa lasam mamicile din comunitatea noastra sa vorbeasca. Sa le scoatem in fata, sa le vedem, sa le auzim. Sa va auzim. Sa povestim cum e, ce e frumos si ce e greu, cum cresc piticii si cum ne adaptam noi, proaspete mamici, la noua si minunata viata care ne sta in fata.

Pana acum, printre mamicile cele mai curajoase au fost Elena Gorun, care ne-a povestit cum a initiat un intreg fenomen al mamelor care lucreaza de acasa, Monica Reu, care, mamica la randul ei, ajuta parintii sa aiba relatii sanatoase cu copiii lor, sau Cristina Tulbure, specialista in stiintele educatiei, care luna de luna ne da cele mai utile sfaturi pentru cum sa ne intelegem cat mai bine cu micutii. Ba am avut printre noi chiar si un tatic care ne-a impartasit din experienta lui.

Iar, de curand, o noua mamica s-a facut auzita la noi in comunitate. E vorba de Alina Sorescu. Solista si prezentatoare TV, mama Carolinei si profesoara de canto a multor copii talentati, Alina ne-a impartasit din experienta ei si ne-a povestit de ce simte, la fel ca si noi, ca, fiind o mama potrivita pentru copilul ei, are puterea de a face o lume mai buna.

Asteptam cu drag si povestile voastre la contact@mamicileiubesc.ro sau pe pagina de Facebook Mamicile Iubesc.

Nu uitati sa va abonati la canalul nostru de YouTube pentru a urmari intreaga poveste a mamicii Alina Sorescu si alte noutati video Mamicile Iubesc.