VIDEO: Povestea unei mamici implinite

VIDEO: Povestea unei mamici implinite
Alina Sorescu

Alina este cantareata de muzica pop, fondatoare a Atelierului de muzica si prezenta scenica pentru copii si, la cei 29 de ani, proaspata mamica pentru a doua oara. Procupata de propria dezvoltare ca mama, Alina impartaseste din experientele ei cu cei doi copii.

Alina Sorescu ne povesteste pe scurt despre cum poate un proiect de suflet sa te implineasca pe toate planurile si despre experienta ei de mamica.

Anul acesta ne-am propus sa lasam mamicile din comunitatea noastra sa vorbeasca. Sa le scoatem in fata, sa le vedem, sa le auzim. Sa va auzim. Sa povestim cum e, ce e frumos si ce e greu, cum cresc piticii si cum ne adaptam noi, proaspete mamici, la noua si minunata viata care ne sta in fata.

Printre mamicile curajoase care s-au decis sa ne spuna povestea lor este si Alina Sorescu, solista si prezentatoare TV, mama Carolinei si profesoara de canto a multor copii talentati. Urmariti un nou episod video in care Alina ne povesteste despre cum experienta de mamica o face sa se simta implinita.

Urmareste povestea mamicii Alina Sorescu:

Un nou inceput – afla cum s-a hotarat Alina sa devina mama.

Sunt diferite asteptarile dinainte de nastere si realitatea de dupa? – afla mai multe despre schimbarile din viata Alinei dupa ce a nascut primul copil.

Mamicile descopera: cum devin barbatii tati - Alina povesteste despre cum l-a redescoperit pe sotul ei de cand au devenit parinti.

Cat de importante este muzica in primii ani de viata ai piticului - Alina Sorescu povesteste despre rolul pe care muzica il joaca in relatia cu fetita ei.