VIDEO: Decizii de mamica - al doilea copil

VIDEO: Decizii de mamica - al doilea copil
Alina Sorescu

Alina este cantareata de muzica pop, fondatoare a Atelierului de muzica si prezenta scenica pentru copii si, la cei 29 de ani, proaspata mamica pentru a doua oara. Procupata de propria dezvoltare ca mama, Alina impartaseste din experientele ei cu cei doi copii.

Alina Sorescu ne povesteste despre planurile ei si ale sotului de a avea cel de-al 2-lea copil si despre cat de important este sa ai un frate sau o sora.

Anul acesta ne-am propus sa lasam mamicile din comunitatea noastra sa vorbeasca. Sa le scoatem in fata, sa le vedem, sa le auzim. Sa va auzim. Sa povestim cum e, ce e frumos si ce e greu, cum cresc piticii si cum ne adaptam noi, proaspete mamici, la noua si minunata viata care ne sta in fata.

Printre mamicile curajoase care s-au decis sa ne spuna povestea lor este si Alina Sorescu, solista si prezentatoare TV, mama Carolinei si profesoara de canto a multor copii talentati. Urmariti un nou episod video in care Alina ne povesteste despre planurile ei si ale sotului sau de a avea cel de-al doilea copil si despre cat de important este ca orice copil sa aiba frati.

Urmareste povestea mamicii Alina Sorescu:

Un nou inceput – afla cum s-a hotarat Alina sa devina mama.

VIDEO: Povestea unei mamici implinite – Alina Sorescu povesteste despre cum un proiect de suflet te poate implini pe toate planurile.

Sunt diferite asteptarile dinainte de nastere si realitatea de dupa? – afla mai multe despre schimbarile din viata Alinei dupa ce a nascut primul copil.

Mamicile descopera: cum devin barbatii tati - Alina povesteste despre cum l-a redescoperit pe sotul ei de cand au devenit parinti.

Cat de importante este muzica in primii ani de viata ai piticului - Alina Sorescu povesteste despre rolul pe care muzica il joaca in relatia cu fetita ei.

Jurnalul unei mamici care lucreaza cu copii - Alina Sorescu povesteste despre cum a ajutat-o lucrul cu copiii atat in viata profesionala, cat si in cea de mamica.

O zi din viata unei mamici - Alina Sorescu povesteste despre cum reuseste sa imbine, zi de zi, rolurile ei de femeie, mama si sotie.